Porovnat nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti pomocí dronu

Videoprohlídka nemovitosti pomocí dronu

Jako profesionální realitní makléř se snažím pro prodávající vytvořit co možná nejlepší prezentaci nemovitosti. potencionálnímu kupujícímu tím tak poskytnout velmi podrobný popis nemovitosti a opravdu kvalitní fotkygrafie, videoprohlídka také není vyjímkou. Díky tomu mají o nabízené nemovitosti správně ucelenou představu a mohou se tak rozhodnout, zda-li půjdou na osobní prohlídku. Velmi často totiž u nekvalitních prezentacích vidím, že lidé chodí na prohlídku jen proto, že si nemovitost nedokázali představit. Lidé ale také často chtějí vidět okolí nemovitosti a právě proto jsem se rozhodl k následujícímu kroku.

Díky této vymoženosti opět posouvám své služby dopředu. Nově totiž nabízím k vybraných nemovitostem vidouprohlídku natočenou z ptačí perspektivy, tedy videoprohlídka s pomocí dronu.

 

Videoprohlídka, která šetří čas

Díky tomu si bude moct potencionální kupující vytvořit ucelený a jasný obrázek o stavu nemovitosti, a není tak omezen pouze fotografiemi ze zěmě. Pomůže mu to k zobrazení reálné velikosti nemovitosti, což je také často předmětem zkreslení. Díky tomuto videu navíc dokážeme ušetřit i čas prodávajícím a tedy i sobě. Lidé si totiž díky této lepší představě ujasní, zdali je pro ně nemovitost opravdu tak zajímavá, aby šli na osobní prohlídku a projevili zájem o nemovitosti. Své videoprohlídky se také snažím komentovat abych tak zapojil neje lidský zrak, ale také sluch. Zatímco si tedy zájemce prohlíží nemovitost, já mu u toho povídám nejen technické parametry nemovitosti, ale také zajímavosti nemovitosti, co je v okolí apod. Takhle by podle mě měla totiž správná prezentace od profesionálnáho realitního makléře vypadat.

 

Chcete využít mé služby? Napište mi

 

A nezapomeňte odebírat můj YouTube kanál

img

David Stašek

Moderní realiťák

Poslední článek

Podepsat smlouvu pouze s jednou, nebo s více realitkami?

Lidé si často bohužel myslí, že když dají nemovitost deseti realitkám, dokážou zasáhnout...

Pokračovat ve čtení
David Stašek
Napsal David Stašek

Za dobrou prezentaci celé království!

Existuje celá řada kroků, které vedou k úspěšnému prodeji nemovitosti. Tím prvním a...

Pokračovat ve čtení
David Stašek
Napsal David Stašek

Připojit se k diskuzi

Centrum nastavení ochrany osobních údajů

Necessary

Advertising

Analytics

Other